Inte kan cachelagras på grund av deras innehåll och därmed leda till en hög serverbelastning – fram till kollapsen av servern. Om du får ett meddelande om att webbplatsen är online (“DeineUrl.de” är UPP och kan nås) finns det ett lokalt problem. Sedan väljer du alla tabeller i tabellfältet och längst ned på “Testkörning?” ska kroken vara i den.

  • Återanslut till Bitdefender VPN efter att Mac har startat om och kontrollera om situationen har lösts.
  • Därför har vi försökt sammanfatta alla larm i den här felsökningsguiden.
  • Testkörningar av uppgraderingar, nyinstallationer och ominstallationer.
  • Att släcka bränder kan vara i det långa loppet dyrare än att köpa ny dator.
  • Vi har lagt till EnrollmentUUID- och DeviceUUID-attribut i händelsenotiser.
  • Oavsett om du väljer att ha med eller utan swap då du gör installationen och du får ovanstående felmeddelande, har detta inget med swap partitionen att göra.

Så stänger man av någonting kan något annat sluta fungera i Windows. Så för att vara säker på att inte sabba något föreslår jag att man gör en manuell återställningspunkt av Windows 10 systemet. En återställningspunkt är en möjlighet för dig att komma tillbaka till ifall något inte går som planerat. För att göra det. Höger klicka på den här datorn ikon och välj egenskaper. På vänster sida välj avancerade systeminställningar ur menyn. Gå sedan till fliken systemskydd och längst ner tryck på skapa knappen. Om skapa knappen är inaktiverad se till att Windows system skydd är på.

Cookie And Privacy Settings

Efter genomförd felsökning ger vi förslag till åtgärder på din dator och/eller övrig IT-utrustning. Vi besöker kunder inom en fyramilsradie från centrala Stockholm, du får sen oftast ett fast pris för åtgärd efter felsökningen Är dll-filer säkra?. Fått toppbetyg när vi hjälpt våra kunder med Windows Support.

En sak jag dock skulle rekommendera att testa är att stänga av ditt antivirusprogram (om du använder ett sådant) helt och hållet. Ibland har dessa en tendens att strula till just uppdateringarna för Windows och göra att de fastnar. Det är alltid knepigt att veta exakt vad som kan vara fel med dessa saker. Rekommendationen från Microsofts support-forum angående just det felmeddelandet är att göra följande, vilket kanske kan vara värt ett test till att börja med. När datorn är startad i Felsäkert läge högerklickar du på Start-meny-symbolen . I listan väljer du Kommandotolken (administratör).

Välj Ditt Supportinnehåll

Det är din dator och du väljer själv hur du vill göra. Allt du har på datorn finns kvar och det behövs varken flera swap eller någon ominstallation för att få igång det igen. Partitioneringen ser likadan ut som förut, enda skillnaden är att att dev/sda7 swap finns inte kvar.